Ara que comencem l’any, resumim algunes dades sobre l’ús que els adolescents i joves han fet de les TIC a Catalunya. Segons l’Anuari estadístic de Catalunya de l’IDESCAT, durant el 2011 els nens de 10 a 15 anys han utilitzat les noves tecnologies principalment per realitzar els treballs d’escola i en segon lloc per oci o entreteniment. Destaquem que més del 60% ja disposen de mòbil en aquesta franja d’edat.

En quant a xarxes socials, sembla que Tuenti no té massa repercussió en l’àmbit català on, segons un estudi realitzat per la Universidad Camilo José Cela al 2010, Facebook és la xarxa més utilitzada entre els 11 i els 20 anys d’edat amb un 75,2%. Aquesta dada destaca enfront del 80% d’ús de Tuenti a la resta de comunitats del territori espanyol.

Aquí us deixem la infografia que hem realitzat amb la informació més destacada.