Aquesta setmana ha anat de pantalles. I amb un format nou. A l’IES Celestí Bellera de Granollers hem realitzat una experiència molt xula: en horari lectiu hem fet uns tallers a l’aula juntament amb xavals de 2n d’ESO, els professionals de l’escola i les seves famílies. També a l’escola Mestres Montaña hem realitzat una xerrada conjuntament amb els companys d’EDPAC.

De mòbils i internet, parlem-ne junts from SobrePantalles.net Prevenció, informació i reflexió sobre usos 2.0

Deixem la presentació feta aquests dies a l’IES Celestí Bellera. Conjuntament preparada amb l’Elvira Durán (psicòloga de l’escola) i l’a Carol Ontiveros. És una proposta de dinamització a l’aula per a treballar el tema de les pantalles amb adolescents i les seves famíles a la vegada a l’aula. A segon d’ESO.

Aquestes sessions estan emmarcades en una estratègia més àmplia de detecció i prevenció dels usos de les TIC en el marc de l’adolescència. En breu publicarem més informació i resultats de tot el procés. De moment, per a més informació podeu consultar l’article escrit al bloc de Social.cat: Sobre els usos adolescents de la xarxa. Flexions i reflexions a propòsit d’Amanda Todd.

Aquí trobareu les convocatòries:

Per altra banda, com dèiem, el divendres 18 també hem realitat una xerrada a l’escola Mestres Montaña de Granollers.  Anava dirigida a pares i mares de 5è i 6è de primària, i la vam fer conjuntament amb els companys d’EDPAC (www.edpac.cat). Un altre to i un altre enfoc. Deixem la presentació:

Agraïts a l’IES Celestí Bellera, a l’escola Mestres Montaña i a EdPAC per la seva col·laboració.

SobrePantalles.net