Dolors Reig participarà a la taula d’analisi de l’estudi ‘Usos de les pantalles dels adolescents de Granollers’ de la jornada “Usos Adolescents de les pantalles” que es celebrarà el proper 4 d’abril a Granollers i que organitza el Servei de Salut Públic de l’Ajuntament de Granollers. Reig és psicòloga social i és una de les principals veus que investiguen el món virtual des de la vessant psicològica i social. És la gestora d’un dels espais web sobre internet i les xarxes socials virtuals més visitats: El Caparazón. Fem un petit recull de diferents articles de Reig on reflexiona entorn les xarxes socials virtuals, l’educació i l’adolescència.

Entre d’altres afirmacions, Reig ha dit: “som individus permanentment connectats al que és social i no estarem mai més sols”, també afirma que “preferiria un mestre que en sabés de tot menys de tecnologies que no al revés”. Podeu llegir-ne articles sobre com educar en la privacitat a la societat de la transparència  o sobre els perills i com convertir-los en oportunitats per els joves a la xarxa.

Reig també té una extensa galeria de vídeos a youtube sobre conferències, xerrades i tallers que ha realitzat. Els podeu veure aquí.