Josep Lluís Matalí Costa participarà a la taula d’anàlisi “Usos de les pantalles dels adolescents de Granollers” de la jornada “Usos Adolescents de les pantalles” que es celebrarà el proper 4 d’abril a Granollers i que organitza el Servei de Salut Públic de l’Ajuntament de Granollers. Matalí és Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Psicologia Clínica. Màster en Psiquiatra Infantil i Juvenil. Coordinador de la Unitat de Conductes Addictives del Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil del Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Josep Lluís Matalí és coautor del llibre “Adolescentes y nuevas tecnologies: inovación o addicción”. El llibre tracta les conductes adictives en relació a l’ús de les noves tecnologies i s’ha realitzat arrel de l’experiència clínica del mateix Matalí i de José Ángel Alda.

En l’article “Paso a los e-Reyes”  publicat a El Periódico, on es recull la opinió de diferents professionals sobre la iniciació dels infants a les noves tecnologies, Matalí assegura que “el problema de veritat és no tenir accés a les noves tecnologies”.

Matalí també va participar al curs “Usos adolescents de les xarxes socials” impartit per Jordi Bernabeu a l’Escola d’Estiu 2013 del Casal del Mestre. Matalí va oferir una sessió per aprofundir en el concepte: addició en les TIC.  Us deixem en deixem el slideshare de la sessió:

Podeu trobar tota la informació de la Jornada: “Usos adolescents de les pantalles