La Jornada “Usos Adolescents de les Pantalles” del passat 4 d’abril a Granollers, va permetre reflexionar entorn les noves tecnologies des l’educació, la psicologia i la gestió pública. La jornada va ser un èxit tant pel que fa a l’assistència de públic com pel contingut que es va tractar amb Joan Subirats, Jaume Funes, Dolors Reig i Josep Matalí, acompanyats per Jordi Bernabeu, Isidre Plaza i Senén Roy. Tant les ponències, com la presentació de l’estudi “Usos adolescents de les pantalles” i el debat van donar molt de si.  Després de l’aturada per Setmana Santa, anirem publicant el material que hem pogut recollir.

De moment us deixem amb el recull de les piulades del hastag #Gen1x1 i amb l’InfoVallès de VOTV on l’Isidre Plaza va explicar els resultats de l’estudi realitzat a diferents instituts de Granollers i que farem públic més endavant.