La Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (FaPac) fa molts anys treballa tot allò relacionat entorn les famílies, els fills i l’educació. A la seva pàgina web hi podem trobar molta informació, de la recollida de la seva activitat fins iniciatives com l’apartat IFamilies un espai on publiquen càpsules que volen esdevenir un calaix de recursos i informació d’interès per a les famílies. A més, hi podem consultar lectures recomanades, webs d’interès o material multimèdia.

La última càpsula porta per títol “Com comunicar-se amb fills i filles adolescents?”  i l’han realitzat Joana Bou Suàrez i Anna Espadalé Garbulosa membres de la cooperativa Fil a l’Agulla. De lectura reposada, l’article destaca la necessitat d’entendre què significa ser adolescent en l’actualitat i planteja algunes coordenades per facilitar aquesta comunicació. A més, es fa referència a un seguit de materials que poden ser consultats per a seguir ampliant la informació envers aquesta qüestió fonamental de l’educació.

En podeu veure el contingut aquí: “Com comunicar-se amb fills i filles adolescents?