Estem molt contents de fer-vos arribar aquest material!

Durant el curs escolar passat, com sabeu, vam estar treballant el Seminari Univers 2.0, adreçat a persones docents i equips tècnics de l’àmbit de l’educació secundària de Granollers. La seva finalitat va estar posar en comú alguns temes presents en les aules i els instituts vinculats amb la digitalitat. Com a professionals ens plantegem debatre i repensar: normatives; identitat, relacions, convivència, algunes problemàtiques relacionades amb l’ús de noves tecnologies, tractament de dades, drets i privacitat,experiències d’incorporació dels mòbils als centres.

Teníem pendent fer-vos arribar la infografia “mirant l’adolescència 2.0 amb perspectiva de gènere, i per fi, ja la tenim llesta. Podreu trobar informació d’interès que ens ajudi a entendre com la identitat de gènere atravessa l’adolescència i les interaccions on-line. També hi ha algunes propostes de reflexió i d’acció per centres educatius i professorat que ens aporten algunes pistes per començar a treballar.

Infografia 5: Mirant l’adolescència 2.0 amb perspectiva de gènere

 

Si voleu accedir a la resta d’infografies del seminari #Univers20 aneu al següent enllaç.