Dins el context Granollers_Acció Preventiva sobre l’ús de les Noves Tecnologies, el Servei de Salut i Consum i Educació de l’Ajuntament de Granollers està elaborant unes estratègies de detecció i intervenció en cas d’ús problemàtic de la tecnologia en l’alumnat dels centres de secundària de Granollers.

Per conèixer quin ús fan els vostres fills i filles d’aquestes noves tecnologies, així com conèxier les vostres percepcions, us passem aquesta enquesta. Us demanem 10 minuts del vostre temps i que intenteu que les respostes s’apropin, el màxim possible, a l’ús real que fan de les pantalles.

Instruccions:

  • Els camps marcats amb un asterisc vermell * són obligatoris. La resta és recomanable respondre’ls tot i que no siguin obligatoris ja que això ens permetrà una millor aproximació a les necessitats reals del centre.
  • El qüestionari no es pot deixar inacabat i continuar un altre dia, ja que el sistema no guardarà les respostes. En cas que els qüestionaris no s’hagin pogut finalitzar s’hauran de començar de nou un altre dia.
  • Recomanem fer una primera ullada i resoldre tots els dubtes primer, per avaluar així si el temps restant serà suficient per acabar el qüestionari.
  • Si un qüestionari s’ha finalitzat erròniament, ens ho haureu de comunicar per poder esborrar el resultat de la base de dades.
  • Us preguem no compartiu aquest qüestionari per evitar que es barregin respostes provinents d’altres centres o municipis.
A l’igual que a vosaltres, aquesta informació es complementarà amb la recollida al propi alumnat i als professionals dels centres educatius.
Us convidem a visitar la web sobrepantalles.net que pot tenir informació útil sobre el tema.